Informationale

Cel Mai Bun Trepied Pentru Telefon

Articol scris de 24 noiembrie 2020 No Comments

Un trepied de telefon e o unealtă excepțională atunci când vrei să înregistrezi ceva on-the-go, să testezi un format video, sau pur și simplu ca să faci o poză cu toată familia.

 

Totuși, există foarte multe opțiuni pe piață, și uneori e greu să-ți dai seama care e cea mai bună.

 

Am luat la pas internetul ca să găsim cel mai bun trepied telefon pentru tine, am discutat cu utilizatori, și am testat câteva opțiuni.

 

Ce citești acum care este rezultatul acelei munci de cercetare.

Cum Arată Un Trepied de Telefon Bun?

 

Înainte să discutăm despre cele mai bune opțiuni, e important să vedem ce luăm în calcul când le analizăm.

 

Din cele peste 30 de variante disponibile online pe care le-am testat, am ajuns la lista asta finală în funcție de următoarele criterii:

 

  • Compatibilitate. Un trepied bun o să fie compatibil cu cele mai noi modele de telefon, și cu niște mărimi ajustabile că să ai siguranță că poți să-l foloseșți mult timp de acum încolo.

 

  • Durabilitate. Un trepied telefon calitativ o să țînă mult timp, chiar și atunci când se întâmplă să îl scapi o dată sau de două ori. Pentru acest criteriu, am luat în calcul recenziile online de la utilizatori care au folosit trepiedele mult timp, dar și materialele din care sunt făcute.

 

  • Flexibilitate. Cel mai mare avantaj al telefoanelor mobile este portabilitatea, și un trepied pentru telefon ar trebui să emuleze asta. În redactarea listei de mai jos, am luat în calcul și cât de ușor poți să transporți fiecare trepied.

 

  • Design. Deși trepiedul n-o să apară prea des în cadru, aspectul lui este important atât pentru ține, cât și pentru construirea unui brand cu filmările pe care vrei să le faci. Acest criteriu e mai ales important dacă ești un vlogger de frumusețe sau fashion, așa că am luat și asta în calcul.

 

  • Stabilitate. Nimeni nu apreciează o filmare care “tremură” așa că am luat în calcul cât de stabil este fiecare trepied din lista noastră.

 

Acestea sunt criteriile după care am făcut noi lista de cele mai bune trepiede pentru telefon.

 

Dar poate nu găsești exact ce-ți trebuie aici.

 

În acel caz, poți să folosești aceste criterii ca să-ți faci tu “cercetarea de piață” și să ajungi la cel mai bun trepied pentru tine.

 

Până atunci, hai să vedem lista noastră.

Cele Mai Bune Trepiede De Telefon

 

Inițial, voiam ca această listă să fie în ordinea calității fiecărui trepied de telefon.

 

Dar am ajuns la concluzia că e imposibil să facem asta.

 

Fiecare trepied e unic, și are beneficii și dezavantaje în funcție de ce vrei să faci cu el.

 

Așa că o să punem la un loc 10 trepiede, la ce sunt bune, și cine ar trebui să le folosească, într-o ordine aleatorie.

 

Trepiedul Lightweight de Aluminiu Ravelli

Acest trepied de la Revelli este o opțiune flexibilă, durabilă și elegantă pentru orice vlogger, pasionat de tech sau fotograf care vrea să experimenteze cu telefonul.

 

Are un pic sub un kilogram, e făcut din aluminiu, și o înălțime maximă de 1,5 m. Totul vine la pachet cu o geantă pentru transport ușor, și trepiedul are funcții de tilt motion că să capturezi fără probleme orice imagine sau videoclip.

 

Prețul nu e foarte piperat – produsul celor de la Revelli poate să te coste oriunde între 100-150 lei, în funcție de distribuitorul de la care îl comanzi.

 

Trepiedul Ajustabil UBeesize

Ubeesize e alegerea perfectă pentru orice persoană care apreciază flexibilitatea. Nu doar în transport, dar și în cadre, pentru că acest trepied are o structura scheletică perfectă pentru ajustări și modificări pe teren, că să iasă bine orice cadru îți trece prin minte.

 

E și printre cele mai ușoare trepiede – cântărește un pic sub 200 grame.

 

Clar opțiunea perfectă pentru un travel blogger, mai ales pentru că prețul este foarte scăzut – poți să-l comanzi și pentru doar 50 lei.

 

Trepiedul Waterproof Fotopro

Dacă vrei ceva durabil, cei de la Waterproof au creat trepiedul perfect pentru ține.

 

Poți să-l scapi, să-l bagi sub apă, să îl lași afară în ploaie – nu contează, atâta timp cât ai un minim de grijă de el, trepiedul Fotopro o să reziste ani întregi în cutia ta de unelte.

 

Cântărește un pic peste 200 grame, are picioare ajustabile și flexibile, suportul de telefon se învârte la 360 grade, și vine la pachet cu o mini telecomanda că să-l controlezi de la distanță.

 

Trepiedul Bluetooth CamKix

Dacă vrei ceva adaptabil la mai multe device-uri, trepiedul celor de la Camkix e pentru tine. Are un suport mare, ceea ce permite uzul a multor tipuri de smartphone, sau chiar tablete, permițându-ți să-l folosești că un trepied clasic, sau chiar că suport pentru vlogging și conferințe video cu camera frontală.

 

Are aproape 300 grame, este stabil, cu o construcție durabilă, și poate fi controlat de la distanță, prin bluetooth, pentru niște poze sau filmări din unghiuri unice.

 

E un pic mai scump, cu cea mai ieftină variantă ajungând până la 150 lei, dar e o opțiune viabilă dacă vrei ceva ajustabil.

 

Switchpod-ul

Switchpod-ul e un trepied un pic mai special, pentru că îți permite să îl folosești ca un trepied clasic, sau chiar să-l ții în mâna pentru niște cadre stabile în mișcare.

 

Are 315 grame, e făcut din aluminiu, și e o creație unică, cu brevet, pe care n-o so găsești altundeva.

 

Prețul e un pic descurajator – poți să-l cumperi pentru $100, deci undeva în jur de 400 lei plus transport, dar dacă apreciezi versatilitatea oferită pentru vlogging, își merită banii.

 

În Concluzie

 

E greu să încununezi “cel mai bun trepied pentru telefon”, pentru că fiecare om în parte s-ar putea să aibă nevoie de altceva. Dacă vrei flexibilitate în unghiuri, cei de la Revelli au cel mai bun produs.

 

Dacă ești vlogger, Switchpod-ul s-ar putea să fie cea mai bună opțiune pentru tine.

 

Dacă nu ești cel mai bun în a avea grijă de device-urile tale, Fotopro e cea mai bună opțiune.

 

Și în funcție de ce vrei să faci cu un trepied telefon, s-ar putea să existe altă opțiune care e mai potrivită pentru tine.

 

Dacă ți-a plăcut ce ai citit, cred că ți-ar plăcea să citești și articolul nostru despre problemele telefonului.

 

Ah da, și nu uita să ne spui în comentarii ce trepied folosești!