1. Garantia produselor

2. Produse cu certificat de garantie emis de producator

3. Produse resigilate

4. Garantie pe viata

4.1 Ce reprezinta Garantia pe viata

4.2 Ce acopera Garantia pe viata

1. Garantia produselor

Pentru toate produsele vandute si livrate de catre ClinicaGSM beneficiezi de certificate de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. 

In acest caz, daca produsul se defecteaza in perioada de garantie iti asiguram reparatia: completezi formularul de returnare, trimitem curierul la tine sa ridice produsul, gratuit, si dupa ce il reparam ti-l inapoiem tot prin curier, gratuit.

2. Produse cu certificat de garantie emis de producator

Pentru o parte dintre produsele vandute de ClinicaGSM vei primi certificat de garantie emis de producator sau distributor in format tiparit. Il gasesti in cutia produsului sau lipit pe exteriorul cutiei. Pastreaza certificatul ca sa poti beneficia de garantie, daca va fi nevoie.

Daca produsul se defecteaza in perioada de garantie, reparatia iti este asigurata de reteaua de service autorizat a producatorului/ distribuitorului, in centrele specificate in certificat. Poti veni cu produsul si in unul dintre showroom-urile ClinicaGSM sau il poti trimite in service completand formularul de returnare. Noi vom directiona produsul catre centrul de service autorizat de producator/ distribuitor si, dupa reparare, ti-l vom inapoia in showroom sau prin curier, in functie de modalitatea prin care ai trimis produsul in service, conform informatiilor detaliate aici.

Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.

3. Produse resigilate

Toate produsele resigilate sunt insotite de certificate de garantie in format electronic sau fizic.

Perioada de garantie este specificata in certificatul de garantie al fiecarui produs.

Daca produsul se defecteaza in perioada de garantie iti asiguram reparatia.

Daca nu ai primit certificatul de garantie pe email / in contul tau de client sau tiparit te rugam sa ne anunti in cel mult 72 ore de la primirea produsului, completand formularul de sesizari.

4. Garantie pe viata

La Clinica GSM, toate reparatiile, mai putin inlocuirea acumulatorilor, contactul cu lichid si resoftarile beneficiaza de Garantie pe viata.

  • inlocuirea display-uli si orice alta componenta beneficiaza de Garantie pe viata.
  • inlocuirea sticlei de pe display beneficiaza de garantie pe viata chiar daca se sparge (da, daca se sparge in perioada garantiei o inlocuim gratuit de ori cate ori se intampla)
  • inlocuirea acumulatorilor beneficiaza de garantie 12 luni.
  • reparatiile in cazul contactelor cu lichide beneficiaza de 1 luna garantie.
  • reparatiile software beneficiaza de 1 luna garantie.

4.1 Ce reprezinta Garantia pe viata:

Conform legii, orice reparatie beneficiaza de x luni garantie la piesa si manopera.

La Clinica GSM primesti garantie pe viata conform celor scrise mai sus.

4.2 Ce acopera Garantia pe viata:

Garantia pe viata acopera orice defect care nu apare datorita contactului cu lichid sau a socurilor mecanice, mai putin in cazul inlocuirei sticlei telefonului, care beneficiaaza de garantie chiar daca se sparge.