Informationale

Noutăți de la Apple – Cum arată și cât va costa noul iPhone 12

Articol scris de 14 octombrie 2020 No Comments

Este oficial. Compania Apple a prezentat marți seara în cadrul unui eveniment de gală mult-așteptatul iPhone 12,

care va ieși pe piață peste 10 zile.

Doctorul telefonului tău de la ClinicaGSM a fost pe fază și îți aduce toate detaliile despre noul telefon.

Cel mai revoluționar model de la iPhoneX încoace, telefonul iPhone 12 va fi lansat în patru variante iPhone, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max și iPhone 12 Mini.

Așa cum se zvonea deja, noul iPhone vine cu tehnologia 5G și va fi mai mic, mai subțire și mai ușor decât vechile modele de la Apple.

Noul dispozitiv va avea un ecran de 6.1 inch și va fi disponibil în cinci culori – negru, roșu, alb, verde și albastru. Ecranul dispozitivului va incorpora

tehnologia OLED Super Retina XDR cu o densitate de 460 ppi, dublu față de iPhone 11, și Dolby Vision. Potrivit celor de la Apple, noul telefon este

de 4 ori mai rezistent la căzături. Totodată, telefonul va avea un sistem audio inteligent, care reglează volumul în funcție de zgomotul ambiental.

Telefonul utilizează cipul A14Bionic, același folosit și la noul iPad Air, care îi conferă o putere mai mare de procesare. Acest tip de procesor este

capabil să facă 11.000 miliarde de operațiuni pe secundă.

Noul iPhone 12 va avea două camere pe spate, având un senzor principal f2.4 cu câmp vizual ultrawide și un senzor f1.6 cu distanță focală de 26mm.

Telefonul va avea mod de noapte pe ambele camere și Night Mode Time Lapse.

 

Dispozitivul iPhone 12 va veni fără încărcător în cutie!

Incărcarea telefonului se va face wireless. De asemenea, telefonul va avea un

spate magentic MagSafe pentru a îmbunătăți încărcarea wireless. În plus, telefonul va veni cu un USB tip C către portul Lightning.

Și dacă aceste noutăți nu erau de ajuns, Apple a anunțat că jocul League of Legends va putea fi jucat pe noile sale telefoane.

Modelul iPhone 12 va ieși pe piață la 23 octombrie și va costa 799$ în SUA și 799 de lire sterline în Marea Britanie. Despre prețul pe piața românească rămâne să vedem.

Modelele iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max vor avea ecrane de 6.1 și, respectiv, 6.7 inch, un veritabil record pentru Apple, și vor fi echipate cu trei camere.

Camerele beneficiază de tehnologia revoluționară LiDar, care va permite camerei să analizeze în profunzime interiorul filmat, în același mod în care

funcționează și camera de pe cel mai nou iPad. Cea de-a treia cameră de pe iPhone 12 Pro Max va avea și un senzor de stabilizare a imaginii. Pentru înregistrările

video se utilizează tehnologia Dolby Vision HDR de 10 biți.

Noul iPhone 12 Pro are un spațiu de stocare de 128 GB și va avea oțel inoxidabil pe părțile laterale.

 

Prețul anunțat pentru varianta Pro începe de la 999$, iar Pro Max pornește de la 1099$, asta cel puțin pe piața americană.

Modelul iPhone 12 Pro va fi lansat tot pe 23 octombrie, dar pentru iPhone 12 Pro Max va trebui să așteptați până la 13 noiembrie, dată la

care va fi lansat și modul Mini, care va costa 699$.

 

Rămâi alături de noi, specialiștii de la ClinicaGSM sunt

cu ochii pe tot ce mișcă pe piața telefoanelor mobile și te vor

ține la curent cu toate noutățile. Și, nu uita, pentru orice

problemă cu dispozitivul tău iPhone, Samsung sau Huawei te

așteptăm la centrele noaste de reparații, unde beneficiezi

de garanție pe viață la toate serviciile.