Skip to main content

Cele Mai Bune Aplicații Gratuite Pentru iPhone în 2021

 

Atunci când investești într-un iPhone vrei să-l utilizezi la întreaga capacitate. Pentru aceasta ai nevoie de aplicații, iar doctorul telefonului tău de la ClinicaGSM a făcut o listă cu cele mai bune aplicații pentru a-ți organiza munca și viața mai ușor. Tu ai muncit să plătești pentru telefon, acum e rândul telefonului să muncească pentru tine.

Iată o listă cu cele mai utile aplicații de creștere a productivității tale pe care le poți avea gratuit de la Apple.

 

Buddywatch

 

Această aplicație este destinată celor care au un Apple Watch și te ajută să-i personalizezi ecranul așa cum dorești. Desigur, nu te oprește nimic să creezi singur o „față” pentru ceasul tău inteligent, dar aplicația Buddywatch îți oferă o colecție impresionantă de modele, realizate de profesioniști.

Odată ce deschizi aplicația, poți naviga prin catalogul de imagini, iar atunci când găsești ceva care îți place, poți descărca imaginea în telefon, pentru ca mai apoi să o trimiți către Apple Watch din câteva mișcări.

Aceste „fețe” personalizate sunt disponibile și online, pe pagina Buddywatch, dar e mult mai simplu să faci asta direct din aplicație.

 

Oh Bother

 

O aplicație creată pentru cei care împart biroul sau spațiul de locuit cu mai multe persoane. Uneori ai nevoie de liniște, iar aplicația Oh Bother te ajută să-i informezi pe cei din jurul tău de acest lucru într-un mod simplu și amuzant.

Odată ce ai descărcat aplicația, trebuie să-ți alegi un nume de utilizator și o imagine de profil. Ești invitat apoi să-și setezi statusul așa cum dorești – botherable / unbotherable, altfel spus Pot fi deranjat/Nu pot fi deranjat! Dacă vrei, poți adăuga și o explicație, gen „vorbesc la telefon” sau „vreau să trag un pui de somn” și să precizezi intervalul pentru care vrei să ai liniște.

Toate informațiile sunt apoi transmise celor interesați printr-un mesaj, schimbarea de statut apărând pe telefoanele lor în câteva secunde.

Singura problemă este că aplicația nu funcționează decât pe iPhone sau pe iPad, deși pe acesta din urmă se vede mai greu.

În cazul în care ai colegi care au telefoane Android, nu-ți rămâne altă soluție decât să îi avertizezi direct că ai nevoie de puțină liniște!

 

Launcher with Multiple Widgets

 

Acesta este practic un widget care se poate adăuga la Today View și care îți permite să lansezi rapid o mulțime de aplicații. Practic, poți să te apuci să compui un email, să deschizi o pagină web sau să intri direct în Setări fără navighezi printre aplicații.

Personalizarea aplicației se face foarte ușor. Trebuie doar să deschizi aplicația și să organizezi programele sau funcțiile pe care vrei să le lansezi rapid. În funcție de cât ești de mulțumit de noul aranjament, poți reorganiza aplicațiile din interiorul Launcher ori de câte ori vrei, astfel încât să-ți folosești timpul cât mai eficient. În plus, poți face un backup în iCloud astfel încât să poți regăsi toate setările tale oricând ai nevoie.

Aplicația este gratuită, dar dacă vei dori să mărești numărul de aplicații incluse în Launcher va trebui să-ți faci un abonament.

 

Agenda

 

Această aplicație combină funcțiile unui calendar de activități cu cele ale unui jurnal. Dacă ești un om ocupat cu diverse proiecte în derulare, această aplicație te ajută să-ți notezi ideile și să le grupezi ușor în funcție de activitatea la care se referă. În plus, poți atașa o multitudine de documente, texte sau imagini. Aplicația are un calendar care îți trimite notificări atunci când se apropie un termen limită.

Proiectele tale pot fi organizate în funcție de priorități sau cronologic. Pachetul de bază este gratuit, dar abonamentul premium, care costă 9.99 dolari, îți oferă mai multe funcții pentru a-ți organiza programul astfel încât să muncești mai eficient.

 

Launch Center Pro

 

Scopul acestei aplicații este să te ajute să accesezi mai ușor aplicațiile cu care lucrezi cel mai frecvent. Este o combinație între un banal ecran de pornire și funcția Shortcuts a asistentului personal Siri. Aplicația arată ca un panou, iar în fiecare dintre căsuțe poți să pui butonul de lansare pentru o aplicație, care va intra astfel în programul de lansare rapidă. Poți, de asemenea, să grupezi mai multe aplicații la un loc.

 

Bring!

 

Pentru un om ocupat, cumpărăturile pot deveni o corvoadă. Această aplicație te ajută să creezi liste de cumpărături pe care apoi să le trimiți și partenerului de viață ori prietenilor cu care organizezi un eveniment.

Toți cei cărora ai trimis această listă vor fi imediat la curent cu ce s-a cumpărat și ce mai e de luat.

În cazul unui drum la supermarket pentru aprovizionarea săptămânală poți folosi culori vii și caractere mai mari astfel încât să vezi ușor ce ai de luat fără să te chinui să citești o listă tradițională.

Atunci când ai de căutat un produs mai special, poți atașa imagini și notițe astfel încât să te asiguri că obiectul găsit în magazin este exact ceea ce trebuie.

 

Shortcuts

Aplicația Shortcuts te ajută să îți organizezi mai ușor munca și să ai la îndemână instrumente pentru rezolvarea unor probleme de zi cu zi. Aplicația are o galerie bogată din care poți descărca tot ce interesează, inclusiv un calculator de bacșișuri sau un program care îți arată în cât timp vei ajunge acasă ținând cont de condițiile de trafic. De asemenea, poți include diverse acțiuni pe care le faci des pe telefon direct în ecranul principal al aplicației.

 

Meteor

Aceasta este o aplicație cu ajutorul căreia poți verifica viteza de conectare la Internet și, deși sună a ceva foarte tehnic, are o interfață foarte prietenoasă și își oferă strict informațiile de care ai nevoie. Aplicația este foarte utilă atunci când călătorești des și nu ai idee cum merge rețeaua în locul în care te afli. Poți utiliza Meteor pentru a verifica dacă ai conexiune bună la Internet înainte de a te apuca să lucrezi la un document sau să lansezi o aplicație și să te trezești că nu funcționează cum trebuie din pricina conexiunii proaste.

 

MultiTimer

Orice posesor de iPhone știe că ceasul telefonului său are și o funcție de coronometru. Aplicația MultiTimer se adresează celor care au nevoie să facă mai multe astfel de măsurători simultan. Aplicația suportă până la șase măsurători diferite, fiecare marcată printr-o culoare anume. Pentru a personaliza fiecare cronometru apasă lung pe buton și setează numele, culoarea, timpul sau sunetul.

Pachetul de bază este gratuit, iar dacă ai nevoie de mai mult de șase cronometre simultan poți achiziționa pachetul premium pentru suma de 4.99 dolari.

 

Tinycards

Realizată de creatorii popularului program pentru învățarea de limbi străine Duolingo, Tinycards te ajută să înveți orice cu ajutorul unor carduri cu un design foarte atrăgător. Cei de la Duolingo au furnizat o serie de pachete de carduri pentru subiecte gen istorie sau geografie, dar partea bună a aplicației este că oricine poate crea și publica seturi de carduri pe diverse teme, astfel că ai la dispoziție o librărie bogată din care să alegi, de la artă la computere.

Tehnica de memorizare se bazează pe segmente de câte un minut, timp în care îți sunt prezentate diverse carduri cu informații de reținut. Aplicația te testează apoi prin întrebări cu răspunsuri multiple dintre care trebuie să alegi varianta corectă sau răspunsuri scrise.

 

Cheatsheet

Această aplicație este extrem de utilă pentru că ține minte o mulțime de informații importante dar enervante sau prea complicat de reținut. Cine știe de exemplu parola de la rețeaua Wi-Fi? Este exact genul de informație pe care o poți nota în aplicație astfel încât să o ai mereu la îndemână. La fel, atunci când călătorești mult poți nota adresa hotelului sau numărul camerei, ceea ce te scutește de multe neplăceri.

Tot ceea ce trebuie să faci este să deschizi aplicația și să notezi rapid informația și să ștergi date vechi care nu mai sunt de actualitate. Poți seta aplicația astfel încât anumite informații să-ți apară direct în ecranul Today sau să le trimiți către Apple Watch.

Aplicația este gratuită, iar un upgrade de 2,99 dolari îți oferă setări adiționale și stocarea datelor în iCloud.

 

Lrn

Cu un nume aparent imposibil de pronunțat, aplicația își propune să te ajute să înveți, și nu orice. Aplicația Lrn este destinată novicilor în programare, iar lecțiile sunt realizate într-un limbaj simplu pe înțelesul nespecialiștilor. Poți învăța gratuit HTML sau CSS, dar ai și cursuri de bază pentru JavaScript, Ruby sau Python. Toate aceste lecții sunt gratuite, iar dacă te pasionează vreunul dintre subiecte poți opta pentru un curs complet, pentru care va trebui să plătești 2,99 dolari.

 

Vert S

Orice ai avea nevoie de convertit, rezolvă Vert S. Aplicația te ajută să convertești orice – kilometri în mile, grade Celsius în Fahrenheit, grame în uncii etc, find foarte utilă atunci când călătorești sau când negociezi cu un partener de afaceri străin. Toate aceste conversii sunt grupate într-o singură aplicație astfel încât să nu mai trebuiască să cauți pe Internet. Aplicația are o funcție de căutare, dar cele mai frecvente conversii sunt grupate pe pagina de Favorites, pentru a fi ușor de accesat.

Pachetul de bază este gratuit, dar dacă vrei și funcția de convertor valutar va trebuie să achiziționezi pachetul premium pentru 2.99 dolari.

 

Poate părea neînsemnat, dar toate aceste aplicații economisesc timp – un minut aici, un minut dincolo, într-o lună de zile aceasta se traduce în ore pierdute, ore pe care le-ai putea petrece cu familia și prietenii. Tot pentru a te ajuta să economisești timp prețios, ClinicaGSM îți oferă facilitatea de a verifica online stadiul reparației telefonului tău. Nu trebuie să bați drumul până la centrul de reparații! În plus, serviciile oferite de specialiștii noștri sunt ireproșabile, ceea ce ne permite să oferim garanție pe viață pentru orice intervenție!

Solicita o reparatie acum!