Informationale

Noile Produse Apple: La Ce Să Te Aștepți?

Articol scris de 9 octombrie 2020 No Comments

Luna trecută Apple a avut un leak în care s-a aflat ce produse urmează să lanseze gigantul tech în următoarea perioadă. De la noul iPhone până la produse inovative pe care nu le-am mai văzut până acum, noile produse Apple programate pentru toamna lui 2020 sunt incitante.

 

Dar ce lansează mai exact?

 

Cât o să coste?

 

Hai să aflăm împreună.

 

Ce Știm Sigur Despre Noile Produse Apple

Pe lângă vorbe în vânt și presupuneri de la diferite publicații media din zona Tech, știm câteva lucruri sigure despre noile produse Apple.

În primul rând, Apple a avut un eveniment pe 15 Septembrie în care a anunțat câteva produse:

 

 

 • Apple Watch Series 6
 • iPad Air
 • Eight-generation iPad
 • Apple Watch SE

 

Dar din păcate n-au făcut niciun anunț despre produsul pe care toată lumea îl aștepta cel mai tare: iPhone 12. Nu știm încă nimic sigur despre asta, dar e foarte probabil să avem mai multe informații confirmate, și o dată de lansare, la evenimentul Apple din Octombrie

 

Cu toate astea, am adunat tot ce se bănuiește despre noul iPhone un pic mai jos.

 

Apple Și Toamna Lui 2020 

Iphone

Pe lângă ce știm sigur de la evenimentul din Septembrie, Apple urmează să mai lanseze o grămadă de produse până se termină anul.

 

Uite device-urile despre care știm sigur că se lansează:

 

 • HomePod – Apple lucrează la o varianta mai mică și mai ieftine a HomePod-ului, o boxă portabilă bazată pe Siri. Nouă variantă ar trebui să fie lansată până la sfârșitul anului, să aibă o calitate a sunetului mai slabă, o mărime mai mică, dar să fie mai accesibilă ca preț.

 

 • AirPods Studio – Există zvonuri cum că Apple ar lucra la niște căști care vin peste ureche. Aceste căști ar trebui să aibă o calitate a sunetului ridicată, și o să aibă un design modern, nemaivăzut. Ar trebui să se lanseze în această toamnă, și să aibă un preț în jur de $350.

 

 • AirTags – O tehnologie revoluționară care ar trebui să știe mereu unde se află telefonul tău. Ca să înțelegi ce vor să lanseze, hai să vezi istoricul tehnologiei. 

 

În iOS 13, Apple a lansat o nouă tehnologie de “Find My”, care permite utilizatorilor să-și găsească device-urile ce rulau pe iOS și macOS fără o conexiune la internet. Acest feature funcționa pentru că se folosea de tehnologie Bluetooth. Zvonurile spun că AirTags o să fie varianta extinsă a acestei tehnologii, și s-ar putea chiar să conțină funcționalități de realitate augmentată, ca să vezi unde în cameră îți sunt device-urile. Pe lângă asta, o să aibă și un sistem de tip “lesă”, prin care vei fi notificat dacă device-urile tale se duc prea departe de AirTags. La fel, AirTags ar trebui să fie lansate toamna aceasta.

 

Despre aceste device-uri știm câteva lucruri sigur, și suntem destul de încrezători că o să se lanseze până se termină anul. Totuși, pe lângă ele, mai sunt și gadget-uri despre care avem câteva zvonuri, și care s-ar putea lansa anul acesta, sau anul viitor cel târziu.

 

Zvonuri Despre Noile Produse Apple

 

casti apple

Am căutat pe tot internetul, și am luat din fiecare sursă posibilă toate produsele Apple care ar trebui să apară în viitor. Acestea sunt:

 

 • iMac Refreshed – În August, Apple a dat un “refresh” la iMac-ul de 27 inch, dar asta nu înseamnă că sunt gata cu update-urile pentru iMac. Există zvonuri că o să lanseze și niște versiuni refreshed pentru iMac-urile de 23 – 24 inch, care o să aibă un design similar cu cel al iPad Pro. Aceste versiuni ar trebui să apară spre sfârșitul anului 2020, sau începutul lui 2021.

 

 • Un MacBook de 12 inch – Aici informația vine de la The China Times, care are informații cum că Apple ar lucra la o nouă varianta a Retina Macbook de 12 inch, versiune care ar cântări mai puțin de un kilogram. Putem să ne așteptăm la o lansare în 2020 și pentru acest produs.

 

 • Un nou AirPower – AirPower era o suprafață de încărcare wireless pentru device-urile Apple, dar proiectul a fost abandonat din motive necunoscute. Analistul Apple Ming-Chi Kuo presupune că Apple lucrează la o versiune mai mică a acestui proiect, dar nu știm sigur când ar trebui să ne așteptăm la o lansare.

 

 • Un Nou MacBook Pro – Același analist presupune că în 2020 putem să ne așteptăm și la lansarea unei versiuni mai puternice a MacBookului Pro de 16 inch, care s-ar putea și să conțină un mini display pe baza de LED.

 

 • Un Nou Apple TV – Apple lucrează la o nouă versiune a Apple TV, care ar trebui să aibă o telecomandă complet diferită, cu tot cu tehnologie de “Find My”, și un procesor mai puternic.

 

 • AirPods 3 – Apple trebuia să lanseze AirPods 3 în Martie, dar din cauza epidemiei de CoVid au anulat evenimentul și n-au mai lansat nimic. La momentul de față nu știm exact ce vor să facă cu ele, dar există zvonuri cum că vor să lanseze o versiune de AirPods fără noise cancelling, ca să le poată vinde mai ieftin. În orice caz, având în vedere toate celelalte lansări (multe din ele întârziate tot de CoVid), sunt șanse mari ca AirPods 3 să fie lansate abia în 2021.

 

 • O Mașină Apple – La fel ca la mașina Google, au fost o grămadă de zvonuri și amânări când vine vorba de Apple Car. Cu toate astea, mai mulți analiști Apple presupun că proiectul încă se dezvoltă, și că o lansare ar putea să aibă loc între 2023 și 2025.

 

iPhone 12: Când Apare Și La Ce Să Te Aștepți?

 

După luni întregi de zvonuri și presupuneri, avem în sfârșit ceva concret când vine vorba de iPhone 12. AppleInsider a fost contactat de cineva lucrând la un distribuitor Apple din Olanda, care le-a transmis că iPhone 12 o să fie lansat pe 13 Octombrie. 

 

Mai mult, Jon Prosser a scris pe Twitter că iPhone 12 o să fie lansat pe 13 Octombrie, deci suntem destul de încrezători că aceea e data oficială de lansare.

 

Și o să fie o mega lansare.

 

Poate una din cele mai mari lansări Apple din ultimii ani.

 

În primul rând, pentru că Apple e așteptat să lanseze 4 sau 5 modele de iPhone 12, inclusiv un device de 5.4 inch, denumit și iPhone 12 mini. Ca de obicei, o să existe și o versiune Pro de 6.1 inch, și o versiune Pro Max de 6.7 inch.

 

În al doilea rând, pentru că iPhone 12 o să facă o grămadă de pași în față spre cele mai noi tehnologii. O să aibă un chip pentru conexiuni wireless 5G, o cameră 3D la spate, și funcționalități pentru o experiență de realitate augmentată superioară. Sunt șanse mari să vedem și ecrane OLED.

 

Cât O Să Coste iPhone 12?

 

Răspunsul scurt e că nu știm sigur. Având în vedere includerea de tehnologie 5G, cel mai probabil prețul va fi un pic mai piperat că de obicei. Un chip 5G poate crește prețul unui telefon și cu 100$.

 

Totuși, conform unor leak-uri și a unor analize specializate, putem să ne așteptăm ca cea mai ieftină versiune de iPhone 12 să coste $699, pe când cea mai scumpă poate ajunge și la $1149.

 

Acesta e prețul original al device-ului. Având în vedere comisioanele distribuitorilor și rata de exchange a dolarului în RON, cel mai probabil prețul o să difere foarte mult în funcție de locul din care alegi să îți cumperi un iPhone 12.

 

Am făcut și un tabel cu prețurile cel mai probabile, dar și funcționalitățile la care poți să te aștepți:

 

iPhone 12iPhone 12 MaxiPhone 12 ProiPhone 12 Pro Max
Preț$699$799$1049$1149
ProcesorA14 BionicA14 BionicA14 BionicA14 Bionic
RAM4GB4GB6GB6GB
Display5 inch Super Retina OLED6.1 inch Super Retina OLED6.1 inch Super Retina XDR OLED6.7 inch Super Retina XDR OLED
CameraCamere duble la spateCamere duble la spateCamere triple la spate și tehnologie 3DCamere triple la spate și tehnologie 3D
Stocare64GB, 128GB, 256GB64GB, 128GB, 256GB128GB, 256GB, 512GB128GB, 256GB, 512 GB
Baterie2227 mAh2775 mAh2775 mAh3687 mAh
CarcasaAluminiuAluminiuOțel inoxidabilOțel inoxidabil

 

În Concluzie

 

Se pare că Apple are pregătite o grămadă de lansări pentru 2020, și chiar și pentru începutul lui 2021. Dacă vrei să fii primul care află totul despre ele, salvează această pagină și ține-o aproape. O să fie constant actualizată cu cele mai noi informații despre noile produse Apple.

 

Și nu în ultimul rând: ține minte că odată ce ai un telefon nou, nu poți să te aștepți să te țină o veșnicie.

 

Telefoanele încetinesc, se strică, și au nevoie de doctorul potrivit să le aducă în starea inițială. Tocmai pentru asta am creat Clinica GSM, unde avem exact “medicamentele” de care are nevoie telefonul tău.

 

În plus, putem să te ajutăm indiferent de orașul în care ești. Spune-ne ce s-a întâmplat cu telefonul tău și o să-ți asigurăm noi transportul gratuit dus-întors până la clinică și înapoi, la tine.