Informationale

Protecția cu hidrogel pentru ecranul telefonului mobil

Protecția cu hidrogel pentru ecranul telefonului mobil, net superioară celei din sticlă temperată!

Ecranul zgâriat sau spart este una dintre principalele probleme care îi aduce pe pacienții noștri la ClinicaGSM. Nu e problemă vitală, dar este extrem de neplăcut atunci când telefonul are ecranul deteriorat. Doctorul telefonului tău de la ClinicaGSM a studiat atent această problemă și a găsit o soluție. Se știe că cel mai bun tratament este prevenția, în cazul de față protejarea ecranului de diverse accidentări. Dacă, până acum, varianta optimă era considerată aplicarea unui protecții din sticlă temperată, în prezent tot mai mulți doctori de telefoane recomandă protecția cu hidrogel, care este mult mai rezistentă. Iată, pe scurt, avantajele protecției cu hidrogel.

 

Ce este protecția cu hidrogel pentru ecran

 

Protecția cu hidrogel înseamnă, practic, aplicarea unei pelicule subțiri din polietilenă (PET) sau poliuretan termoplastic (TPU) pe ecranul telefonului mobil. Această peliculă de protecție previne zgârieturile și lăsarea de amprente. Totodată, aceasta se poate repara singură atunci când ecranul telefonului este în pericol. Dacă te întrebi cum arată acest film de protecție, greu de spus pentru că abia dacă sesizezi prezența acestuia, atât este de subțire. Comparativ cu o folie de protecție din sticlă temperată, pelicula de hidrogel este infinit mai subțire.

Un avantaj net al acestei noi tehnologii este acela că protecția cu hidrogel acoperă perfect suprafața unui ecran curbat, din simplul motiv că aceasta poate fi aplicată pe întreaga suprafață, lucru practic imposibil atunci când folosești o folie rigidă din sticlă.

 

Cu ce este superioară protecția cu hidrogel

 

În afara faptului că asigură protecție completă pentru un telefon cu ecran curbat, pelicula cu hidrogel este foarte utilă atunci când se întâmplă să scapi telefonul pe jos. O folie de protecție din sticlă temperată este, totuși, rigidă, și nu absoarbe șocul cum trebuie. În schimb, pelicula din hidrogel este, în esență, moale. Nu moale atât încât să o simți sub degete, evident, ci în sensul că poate absorbi șocul atunci când mobilul tău se lovește de o suprafață dură.

Un alt avantaj este acela că pelicula de hidrogel se poate aplica ușor și într-un timp scurt, ceea ce ajută la impunerea acestui tip de protecție pe piață.

În ceea ce privește costurile, materialele necesare pentru aplicarea unei pelicule de hidrogel sunt un pic mai scumpe decât o banală folie de sticlă temperată. Diferența de preț este însă nesemnificativă, mai ales dacă ne raportăm la prețul unui telefon performant nou-nouț. Sincer, atunci când ai dat mii de lei pe un iPhone sau Samsung de ultimă generație, chiar contează câteva zeci de lei? Primul lucru la care se gândește oricine își ia un telefon nou este cum să-l protejeze cât mai bine astfel încât să-l țină cât mai mult!

 

Specialiștii de centrele de reparații de la ClinicaGSM îți stau la dispoziție cu mai multe informații despre cum să-ți protejezi cel mai bine telefonul. Au văzut multe telefoane ajunse într-o stare deplorabilă, asta ca să nu mai vorbim despre ecranele sparte pe care au fost solicitați să le înlocuiască. Apropos de reparații, nu uita că la ClinicaGSM beneficiezi de garanție pe viață la orice tip de serviciu. În plus, poți verifica online starea pacientului și când este gata să fie externat.