Skip to main content
Informationale

Service de telefoane si tablete Iasi

Articol scris de 23 aprilie 2021iunie 1st, 2023No Comments

Cauți un service de telefoane si tablete Iasi? Ai venit în locul potrivit. Noi, la Clinica GSM, “tratăm” telefoane, tablete si alte asemenea. Să-ți povestim de ce ne mândrim cu munca noastră. Citește acest articol până la sfârsit si vei afla câteva informații utile despre cum să câștigi unul din smartphone-urile în valoare de 3,000 de lei pe care le punem la bătaie în fiecare lună.

Ai garanție pe viață la orice reparație

Calitatea este principala noastră valoare. Punem atât de mult preț pe un lucru bine făcut încât îți garantăm pe viață orice reparație.

Fără alte condiții, precizări sau note de subsol.

Tot ce trebuie să faci este să îți aduci telefonul sau device-ul la sediul nostru din Iasi de pe Bulevardul Ștefan cel Mare si Sfânt si beneficiezi de această garanție pe viață. Pentru mai multe informații, ne găsești pe pagina noastră de Facebook sau la telefon: 0757.555.077.

Service de telefoane si tablete Iasi

Service de telefoane si tablete Iasi

Ți s-a spart din nou folia de sticlă?

Are bule sau nu este pusă corect? Aceste probleme sunt străine clienților Clinicii GSM, pentru că fiecare folie de sticlă vine cu garanția calității.

  • Garantat fără fisuri
  • Garantat fără bule
  • Garantat fără dezlipiri

Iar dacă folia se sparge în următoarele 30 de zile din orice neatenție, la Clinica GSM ți-o înlocuim gratiuit. Te așteptăm cu telefonul la sediul de service de telefoane si tablete Iasi de pe strada Ștefan cel Mare si Sfânt.

Decodări rețea la Clinica GSM, service de telefoane si tablete Iasi

E frustrant să ai un telefon care funcționează într-o singură rețea. Recapătă-ți libertatea de a-ți folosi telefefonul în orice rețea dorești prin una din cele două modalități de decodare:

  • decodarea în service prin cablu (telefonul trebuie să ajungă la noi)
  • decodarea de la distanță prin IMEI (serie unică a telefonului)

Așadar, nici nu e nevoie să te deplasezi la un service de telefoane si tablete Iasi pentru decodarea telefonului. Noi îți vom trimite un cod unic pe care îl introduci în telefon si… Gata! Telefonul funcționează în toate rețelele.

Transport gratuit - Service de telefoane si tablete Iasi

Transport gratuit – Service de telefoane si tablete Iasi

Punem preț pe timpul tău – de aceea îți transport gratuit prin curier

Vrei să-ți repari telefonul, tableta sau ceasul inteligent dar nu ai timpul necesar să ajungi la un service de telefoane si tablete Iasi? Sau poate nu locuiești în unul din orașele în care se află locațiile Clinicii – Iasi, Piatra Neamț, Cluj sau Târgu Neamț?

Nu e nicio problemă. Trimite-ți device-ul prin curier la Clinica GSM iar costul transportului îl acoperim noi!

Castiga lunar un telefon in valoare de 3,000 lei

Castiga lunar un telefon in valoare de 3,000 lei

Câștigă lunar un smartphne în valoare de 3,000 lei

Tot ce trebuie să faci este să îți repari telefonul la oricare din sediile Clinicii GSM si intri automat în extragerea lunară.

Luna trecută am dat un iPhone 11. Poți vedea extragerea live aici. În fiecare lună extragerea se face într-un live pe Facebook. Înmânarea premiului la fel.

Luna aceasta premiul este un Smasung S20 si suntem nerăbdători să vedem cine va fi noul căștigător. Poate ești chiar tu!

Unde ne găsești în Iasi

Suntem pe Bulevardul Ștefan cel Mare si Sfânt. Iar filmulețul de mai jos vorbește perfect despre activitatea noastră de service de telefoane si tablete Iasi. Te invităm să îl urmărești!