Reparatii iphone
Reparatii iphone

Reparatii hardware

Dacă întâmpini următoarele simptome la telefonul tău:
Telefonul nu mai incarca;
Telefonul nu mai are sunet;
Nu sunteți auzit;
Telefonul nu mai afișează;
Touchscreenul ia comenzile greșit;
Telefonul nu mai are semnal etc.

Citeste mai mult

Telefonul mobil este un mini-calculator cu componente hardware , care sunt interdependente și oricare dintre ele poate fi cauza unei defecțiuni.
Intervenim pentru orice problemă, pentru orice model, reparații hardware pe placa de baza, schimbare componente BGA, conectori, baterie, conectori USB incărcare, reparăm probleme de semnal, incărcare, wifi, senzor proximitate si lumina.

Decodare retea

Ai un telefon care functioneaza doar intr-o singura retea si vrei sa-l utilizezi cu o alta cartela SIM? Acum iti poti debloca telefonul in serviceul nostru sau prin decodarea IMEI de la distanta.

Citeste mai mult…

Inlocuire sticla

Daca ti s-a intamplat sa scapi telefonul din mana iar din cauza socului acesta sa sufere crapaturi la niveul sticlei, noi putem sa va inlocuim sticla si sa beneficiati de o garantie unica in Romania!

Citeste mai mult…

Reparatii hardware

Daca telefonul tau nu se mai incarca, nu se mai aud difuzoarele, displayul nu mai afiseaza, touchscreenul nu mai raspunde corect comenzilor, etc. inseamna ca trebuie sa vii la Clinica GSM.

Citeste mai mult…

Reparatii software

Se refera la tot ce tine de sistemul de operare al telefonului tau, in timp pot aparea probleme cum ar fi: functionare lenta, blocarea imaginii telefonului, erori la deschiderea aplicatiilor, etc.

Citeste mai mult…