Inlocuire sticla ipone x
Inlocuire sticla ipone x

Inlocuire sticla

Indiferent cât de multă grijă avem de telefonul nostru, se poate întâmpla să-l scapi din mână, existând riscul de a deveni inutilizabil. Daca, din fericire s-a spart doar sticla ecranului iar display-ul si touchscreenul functioneaza corect, putem sa inlocuim doar sticla si sa beneficiati de o garantie unica in Romania..

Citeste mai mult

Cea mai bună soluție in a rezolva un ecran cu sticla sparta fără a risca să produceți și alte pagube telefonului este să-l aduceți la un service specializat, cum ar fi ClinicaGSM unde se studiază in amănunt problema intâmpinată și se tratează corespunzator cu aparaturi profesionale. “Ştim că pe internet exista kit-uri pentru reparații, dar unde mâna unui specialist nu există, nu există nici calitate”

De ce sa alegi ClinicaGSM pentru inlocuirea sticlei telefonului tau? Deoarece ClinicaGSM este singurul centru specializat din Romania care ofera garantie la inlocuirea sticle chiar daca o spargeti! Da, chiar daca o spargeti, din orice motiv noi v-o inlocuim GRATUIT ori de cate ori este nevoie!