Inlocuire sticla ipone x
Inlocuire sticla ipone x

Inlocuire sticla

Indiferent cât de multă grijă avem de telefonul nostru, se poate întâmpla să-l scapi din mână, existând riscul de a deveni inutilizabil. Daca, din fericire s-a spart doar sticla ecranului iar display-ul si touchscreenul functioneaza corect, putem sa inlocuim doar sticla si sa beneficiati de o garantie unica in Romania..

Citeste mai mult

Cea mai bună soluție in a rezolva un ecran cu sticla sparta fără a risca să produceți și alte pagube telefonului este să-l aduceți la un service specializat, cum ar fi ClinicaGSM unde se studiază in amănunt problema intâmpinată și se tratează corespunzator cu aparaturi profesionale. „Ştim că pe internet exista kit-uri pentru reparații, dar unde mâna unui specialist nu există, nu există nici calitate”

De ce sa alegi ClinicaGSM pentru inlocuirea sticlei telefonului tau? Deoarece ClinicaGSM este singurul centru specializat din Romania care ofera garantie la inlocuirea sticle chiar daca o spargeti! Da, chiar daca o spargeti, din orice motiv noi v-o inlocuim GRATUIT ori de cate ori este nevoie!

Decodare retea

Ai un telefon care functioneaza doar intr-o singura retea si vrei sa-l utilizezi cu o alta cartela SIM? Acum iti poti debloca telefonul in serviceul nostru sau prin decodarea IMEI de la distanta.

Citeste mai mult…

Inlocuire sticla

Daca ti s-a intamplat sa scapi telefonul din mana iar din cauza socului acesta sa sufere crapaturi la niveul sticlei, noi putem sa va inlocuim sticla si sa beneficiati de o garantie unica in Romania!

Citeste mai mult…

Reparatii hardware

Daca telefonul tau nu se mai incarca, nu se mai aud difuzoarele, displayul nu mai afiseaza, touchscreenul nu mai raspunde corect comenzilor, etc. inseamna ca trebuie sa vii la Clinica GSM.

Citeste mai mult…

Reparatii software

Se refera la tot ce tine de sistemul de operare al telefonului tau, in timp pot aparea probleme cum ar fi: functionare lenta, blocarea imaginii telefonului, erori la deschiderea aplicatiilor, etc.

Citeste mai mult…