Skip to main content
Servicii tg Neamt

Service reparatii telefoane Targu Neamt cu Garanție pe viață

Articol scris de 29 februarie 2024No Comments

Ziua bună! Ai nevoie de un service specializat în reparatii telefoane în Târgu Neamț pe care te poți baza? De acum nu mai e nevoie să cauți, pentru că ai Clinica GSM chiar în inima orașului tău!

Clinica GSM aduce garanție pe viață la orice reparație, experiență de peste 12 ani în domeniul reparatiilor de telefoane și promisiunea că calitatea este întotdeauna pe primul loc.

La Clinica GSM Târgu Neamț, fiecare client este tratat cu un nivel suprem de respect și profesionalism, așa cum ne-am dori să fim tratați și noi dacă ne-am afla într-o situație similară.

Conștientizăm cât de esențial este telefonul tău în viața de zi cu zi – este puntea ta de legătură cu munca, prietenii și lumea largă. Tocmai de aceea, la Clinica GSM Târgu Neamț, ne angajăm să îți reparăm telefonul rapid și eficient, fără a compromite calitatea serviciului. Folosim exclusiv piese de schimb de înaltă calitate, iar tehnicienii noștri sunt specializați în tot ce înseamnă reparatii telefoane, garantând astfel că dispozitivul tău este în mâini sigure.

reparatii telefoane cluj

Alege serviciile noastre de reparații telefoane din Târgu Neamț și câștigă premii lunar!

Îți mai spunem un secret: atunci când îți repari telefonul la Clinica GSM – service reparatii telefoane Târgu Neamț, poți participa la concursurile organizate regulat ce are ca premiu smartphone-uri de ultimă generație. Ca să îți faci o idee, la tombola de Paște am pus la bătaie 3 Samsung S24 si 10 Baterii externe cu încărcare WiFi.

 

Nici măcar nu trebuie să-i faci telefonului o reparație majoră! Ultimul câștigător al concursului și-a reparat doar spatele telefonului, și s-a ales cu ultimul model de iPhone ca premiu. Așadar, e suficientă o decodare retea, inlocuire sticla si reparatii software pentru o șansă la super premiul lunii!

 

Iar dacă ai rămas chiar și cu cel mai mic dubiu că suntem cea mai bună alegere pentru reparatii telefoane Târgu Neamț, doar aruncă un ochi pe pagina noastră de Google și ai să te convingi. Câteva sute de oameni care au lăsat un scor de 4.9 din 5 stele nu se pot înșela în legătura cu profesionalismul și calitatea serviciilor noastre.

 

Așadar, te așteptăm pe Bulevardul Mihai Eminescu, M9, Parter la reparatii telefoane Târgu Neamț si service GSM!

Servicii

Service Reparatii telefoane Târgu Neamț – Clinica GSM

Service reparatii tablete

Reparăm tablete pentru școala online, le salvăm pe cele care au luat contact cu apa sau le facem ca noi pe cele care au ecranul spart. Toate acestea la Clinica GSM – Reparatii telefoane Târgu Neamț

Service reparatii laptopuri

Ți-l facem ca nou atunci când nu mai funcționează, dar ne ocupăm și de mentenanța laptopului tău ca să nu se ajungă acolo!

Service reparatii telefoane Târgu Neamț

Reparăm orice brand de telefon: iPhone, Samsung, Huawei, OnePlus. Nicio problemă de software sau hardware nu este prea dificilă pentru tehnicienii noștri din service-ul de reparatii telefoane Târgu Neamț.

Accesorii GSM

Paza bună trece primejdia rea. La Clinica GSM găsești cele mai cool huse, încărcătoare, folii și accesorii care îți salvează telefonul și îți fac viața mai ușoară.

E momentul să soliciți o reparație la Clinica GSM – reparatii telefoane tablete si laptopuri Târgu Neamț!

Când dispozitivul tău preferat dă semne de oboseală sau, și mai rău, își încetează funcționarea, ești la un click distanță de soluție. La Clinica GSM din Târgu Neamț, reparăm telefoane, tablete și laptopuri cu o combinație de precizie și pasiune, asigurând că te poți întoarce la rutina zilnică fără întârziere.

Indiferent de problemă, de la ecrane sparte la baterii slăbite, echipa noastră de experți este pregătită să îți redea tehnologia la parametrii optimi. E momentul să soliciți o reparație la Clinica GSM și să te bucuri din nou de dispozitive ca și cum ar fi noi!

Cum functioneaza?

  1. Completezi acest formular – click aici
  2. Vei fi contactat de către un asistent Clinica GSM!

Completeaza formularul si asteapta apelul nostru

  • Nu mai ai nicio plăcere să dai scroll pe un ecran spart; Noi îți facem o inlocuire profesionala a sticlei telefonului iar dacă o spargi, ți-o mai înlocuim o dată gratuit la ClinicaGSM – reparatii telefoane Târgu Neamț
  • Ai un super telefon, dar e blocat într-o anumită rețea; Acesta e momentul în care vii la Clinica GSM service telefoane Târgu Neamț pentru o decodare retea
  • Telefonul nu mai functioneaza: touchscreen-ul are puncte moarte, nu se mai încarcă sau ecranul nu îți mai afișează nicio imagine
  • Apar probleme de software si ai nevoie de reparatia telefonului: imaginea se încarcă lent sau chiar se blochează, apar erori ce te împiedică să îți folosești telefonul cum trebuie, nu poți instala diverse aplicații
  • Vrei să beneficiezi de cele mai bune servicii de reparatii telefoane, tablete si laptopuri și să ai o șansă să câștigi un smartphone în valoare de câteva mii de lei în același timp

De ce să alegi Clinica GSM, service de reparatii telefoane Târgu Neamț

Cu atâtea buticuri de reparatii gsm, e greu să le depistezi pe cele de calitate fără să o pățești. Te poți baza pe noi chiar și pentru cele mai complicate servicii de reparatii telefoane, dar dacă totuși alegi un alt service, iată câteva aspecte la care să fii atent.

Se poate oferi o garanție mai lungă decât cea impusă de lege (noi o facem deja). Iar taxele de diagnosticare tehnică pentru reparație pot fi 0 fără să fie făcut vreun rabat de la calitate. Descoperă mai jos și alte motive pentru care Clinica GSM e o alegere sigură atunci când cauți un service de reparatii telefoane Târgu Neamț.

Ai 0 taxe de diagnosticare

La Clinica GSM nu ai niciun cost cu evaluare tehnică a telefonului în vederea reparării. Atunci când ne treci pragul, nu ai nicio obligație sau costuri ascunse.

Îți oferim garanția pe viață la serviciile de reparatii telefoane din Târgu Neamț

Este imposibil să plătești aceeași reparație de două ori în lanțul nostru de service-uri de reparatii telefoane Târgu Neamț și magazine. Garanția pe viață acoperă orice reparație efectuată pentru telefoane, tablete, smartwatchuri si laptopuri.

Ai garanția calității

Nu riști nimic atunci când alegi Clinica GSM pentru reparatia telefonului in Târgu Neamț. Prin garanția banilor înapoi în 14 zile îți returnăm întreaga sumă plătită dacă ești nemulțumit de calitatea reparației (iar sutele de review-uri de pe Google cu un scor de 4.9 din 5 nu pot să greșească!).

Reparatii telefoane Târgu Neamț: Cum decurge o reparație

De la “auăleu, mi s-a stricat telefonul!!!” la a avea un telefon ce arată, se simte și funcționează ca nou: află fiecare pas prin care treceți tu și telefonul tău atunci când alegi Clinica GSM service de reparatii telefoane Târgu Neamț.

1. Vii la noi

Ne vizitezi la sediul de pe Bulevardul Mihai Eminescu, M8, Parter Vis a vis de Orange. 

2. Îți diagnosticăm telefonul gratuit

Unele service-uri percep taxe pentru evaluare tehnică dinaintea reparației. La Clinica GSM – reparatii telefoane Târgu Neamț îți oferim acest serviciu gratuit. Simplu și rapid.

3. Reparatie telefon rapida

Unele reparații durează 15 minute, în timp ce altele sunt mai complexe. Cert este că echipa noastră de tehnicieni din Târgu Neamț îți repară telefonul cât se poate de rapid.

4. GATA, ai un telefon ca nou!

Că vii după el sau ți-l trimitem noi prin curier, ai un telefon ce funcționează brici, ce îți completează frumos imaginea personală și ce are o valoare de revânzare mai mare.

Datele noastre de contact

Program

Luni – Vineri: 08:00 – 17:00

Sâmbată: 09:00 – 13:00

Rating 5/5 - (54 votes)