Servicii detaliate

Va prezentam detaliat serviciile noastre:

Decodarea telefoanelor prin IMEI este cea mai simplă, sigură și rapidă metodă si nu implica conectarea telefonului la PC sau la o altă interfață de flash (resoftare).

1. Decodarea se face rapid, usor din fața calculatorului dvs, fără să vă mai deplasați la vreun Service GSM. Totul intr-un timp foarte scurt după care vă puteți bucura de telefonul liber in retea.
2. Putem face decodarea offline, dacă veniți cu telefonul la sediul nostru.

Indiferent cât de multă grijă avem de telefonul nostru, se poate întâmpla să-l scapi din mână, existând riscul de a deveni inutilizabil. Din pacate singura modalitate de a repara un ecran spart este să schimbați fie doar digitizerul(sticla) fie și digitizerul și displayul.

Cea mai bună soluție in a rezolva un ecran spart fără a risca să produceți și alte pagube telefonului este să-l aduceți la un service specializat, cum ar fi ClinicaGSM unde se studiază in amănunt problema intâmpinată și se tratează corespunzator cu aparaturi profesionale. Ştim că pe internet exista kit-uri pentru reparații, dar unde mâna unui specialist nu există, nu există nici calitate.

Telefonul tău nu funcționează pentru că a fost deteriorat de apă sau expus la umiditate? Nu intra în panică, încă există speranță ca telefonul să funcționeze corect din nou. Primul lucru pe care il recomandăm după ce dispozitivul a fost expus contactului cu lichide este indepărtarea de urgență a bateriei. Dacă telefonul a avut accidental contact cu foarte puțin lichid(exp: condens, transpirație) indepărtează bateria, încearcă uscarea aparatului și curăță conectorul de incărcare cu puțin alcool . Dacă telefonul nu se deschide sau nu funcționează în parametrii normali, adu-l la sediul nostru. Tehnicienii noștri vor face toate eforturile posibile pentru a salva telefonul deteriorat de apă.

Dacă întâmpini următoarele simptome la telefonul tău:

 • telefonul nu funcționează
 • funcționare lentă,
 • blocare imagine frecventă,
 • aplicațiile funcționează defectuos,
 • oprire automată la deschiderea unui dosar sau aplicație
 • repornire etc.
Vino la sediul nostru și iți facem un test să vedem dacă telefonul este în regulă. Daca nu este, îl reparăm.

Orice se afișează pe ecranul LCD al aparatului este software-ul, cunoscut sub numele de sistem de operare (OS). Sistemul de operare al telefonului mobil se poate corupe cu ușurință.
Cel mai întâlnit motiv sunt virușii care vin prin navigarea pe internet sau prin schimbul de fișiere.

Dacă întâmpini următoarele simptome la telefonul tău:

 • Telefonul nu mai incarca.
 • Telefonul nu mai are sunet
 • Nu sunteți auzit.
 • Telefonul nu mai afișează.
 • Touchscreenul ia comenzile greșit.
 • Telefonul nu mai are semnal etc.
Telefonul mobil este un mini-calculator cu componente hardware , care sunt interdependente și oricare dintre ele poate fi cauza unei defecțiuni.
Intervenim pentru orice problemă, pentru orice model, reparații hardware pe placa de baza, schimbare componente BGA, conectori, baterie, conectori USB incărcare, reparăm probleme de semnal, incărcare, wifi, senzor proxim